banner

Anders & Måns gör humorshow av succén ”Så funkar det”

Postad den 18 jun 2019

Våren 2020 åker humorduon Anders & Måns på turné med sin nya humorshow – ”Så funkar det – The Show”. Det blir faktabaserad underhållning i föreställningsformat om precis allt möjligt. Grundformatet hämtar Anders & Måns från sitt omåttligt populära frågeprogram ”Så funkar det”, som föddes i Sveriges Radios P3 för snart 20 år sedan men som numera gör succé som P1-podd. Humorshowen ”Så funkar det – The Show” får premiär på Slagthuset i Malmö 20 februari 2020 och turnerar sedan över stora delar av landet under våren. Biljetterna släpps i morgon onsdag kl 09.00 på andersochmans.com

– Det är verkligen hög tid att fakta kring småvitt, kräldjur och pannloben kläs i kostym och ställs på en scen, säger Anders ”Ankan” Johansson.

– Vi har bara så otroligt roligt när vi håller på med det här. Och så har vi märkt att man kan använda en livepublik som både frågeställare, lexikon, facit och statistiskt underlag, säger Måns Nilsson.

”Så funkar det – The Show”
Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Våren 2020 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

Alla kan vara med och bidra till showen genom att skicka in frågor till fraga@andersochmans.com

Turnéplan våren 2020
20/2 Malmö Slagthuset – PREMIÄR
21/2 Göteborg Stora teatern
22/2 Göteborg Stora teatern
26/2 Halmstad Halmstad teater
28/2 Lund Stadsteatern
29/2 Lund Stadsteatern
4/3 Vara Vara konserthus
5/3 Linköping Crusellhallen
6/3 Norrköping Flygeln
7/3 Jönköping Jönköpings Teater
12/3 Östersund Storsjöteatern
13/3 Umeå Vävenscenen
14/3 Skellefteå Nordanåteatern
20/3 Stockholm Södra teatern
21/3 Stockholm Södra teatern
27/3 Växjö Växjö teater
28/3 Kalmar Kalmar Teater
2/4 Karlstad Scalateatern
3/4 Eskilstuna Eskilstuna teater
4/4 Uppsala Uppsala stadsteater
5/4 Gävle Gävle teatern

Biljetter
Biljetterna släpps onsdag 19 juni kl 09.00 och finns att köpa via andersochmans.com