banner

Humorkalaset – unik showkväll med komikereliten i Stockholm

Postad den 18 apr 2018

I november arrangeras “Humorkalaset”, en av årets största humorfester. Under en unik kväll sammanstrålar ett något oväntat gäng för en fullmatad humorshow med sång, dans, sketcher, stand-up och galna upptåg. På scen står 18 folkkära personer, såsom komikerfavoriterna Johan Glans, Özz Nûjen, Ann Westin, David Batra, Måns Möller, Thomas Järvheden och Hasse Brontén och de populära programledarna Kristina “Keyyo” Petrushina, Jenny Strömstedt och Frida Boisen. Biljetter till “Humorkalaset” på Stockholm Waterfront släpps måndag 23 april kl 10:00.

Ibland vill man bara ställa till med en stor fest för en kväll för att göra livet gladare! säger Johan Glans. Särskilt i november brukar man behöva en positiv energikick. “Humorkalaset” blir som ett stort knytkalas där alla tar med sina bästa roligheter. Så jag ser fram emot att skratta gott tillsammans med publiken.

“Humorkalaset” är en helkväll med 18 av landets roligaste och mest folkkära personer. På scen förenas komiker, programledare och författare, för att bjuda på en stor humorfest med sång, dans, stand-up, sketcher och överraskningar.

Vi arbetar för fullt med att sätta ihop denna stora och underhållande kväll men kan redan nu konstatera att det kommer att bli ett och annat galet upptåg och många oväntade men roliga konstellationer. Det är som med Svenska Akademien, Sveriges mest intellektuella profiler samlas i samma rum en kväll, klart det blir humor, hälsar producent Mikael Tillman.

Medverkar gör:
Kristoffer Appelquist
David Batra
Frida Boisen
Hasse Brontén
Carin da Silva
Johan Glans
Messiah Hallberg
Thomas Järvheden
Martin Lagos
Navid Modiri
Måns Möller
Özz Nûjen
Alexandra Pascalidou
Robin Paulsson
Kristina “Keyyo” Petrushina
Jesper Rönndahl
Jenny Strömstedt
Ann Westin

Arrangör: ROA
Producent: Mikael TiIlman

“Humorkalaset” äger rum på Stockholm Waterfront den 12 november.

Pressbilder och mer information
Pressbilder och mer information finns på humorkalaset.se

Biljetter
Biljetterna till Humorkalaset släpps måndag 23 april kl 10:00 och köps via Ticketmaster och humorkalaset.se.

För mer information kontakta
Press
Ellinor Wannmyr/ILES PR
ellinor@iles.se
073 908 12 83

ROA
Cathrin Wentzel
cathrin@roa.se
070 740 15 05