banner

Jonas Gardell släpper musik från succéshowen Queen of f*cking everything!

Postad den 20 aug 2019

Som en liten present inför höststarten släpper Jonas Gardell idag en live-EP med fem låtar från sin hyllade show “Queen of f*cking everything!”. Den storslagna showen hade premiär i januari på Cirkus i Stockholm och fick ett fantastiskt mottagande av press och publik. Expressen skrev att “Gardell injicerar våra hjärtan med livsglädje”, Dagens Nyheter att han “med sin blotta närvaro och publikkontakt gestaltar alla människors behov av kärlek och bekräftelse” och Eskilstuna-Kuriren att det var ”Storslaget, roligt, gripande, tänkvärt och vackert”. Den 26 september har “Queen of f*cking everything!” Göteborgspremiär på Lorensbergsteatern och spelar där hela hösten.

– Queen of fucking everything är en jublande och kaxig lovsång till det omöjliga! säger Jonas Gardell. Det är en föreställning som faktiskt slår knock på publiken! Den är generös, varm, lyxig, rolig, allvarlig och barnslig, och när jag är färdig med Queen of fucking everything borde den fan köpas in som åkattraktion på Liseberg!

I en tid då hat och intolerans breder ut sig, demokratin hotas och klimatkrisen förvärras utgör Jonas Gardell och hans ensemble en motståndsrörelse som ingjuter livsglädje, kamplust och mod.

I den pampiga scenföreställningen med gigantisk, handmålad scenografi av Martin Jacobson, har Jonas Gardell sällskap av Ulrik Munther, Jessica Heribertsson, Joanna Perera, Johanna J:son Lindh, dansare, drag queens och en stor, svängig orkester ledd av Martin Jonsson (Blacknuss).

Idag släpps fem låtar från föreställningen på Spotify: “Leva lite till”, “Våra liv i skymningen”, “Fönster på glänt”, “Queen of f*cking everything!” och “Det finns en väg”. Lyssna på EP:n på Spotify.

Den 26 september 2019 är det Göteborgspremiär för ”Queen of f*cking everything!” på Lorensbergsteatern där föreställningen kommer att spelas fram till jul.

Lyssna på ”Queen of f*cking everything” här

Pressröster om ”Queen of f*cking everything!”
”Gardell injicerar våra hjärtan med livsglädje”
Expressen

”Jonas Gardell lever verkligen på scenen. han kan med sin blotta närvaro och publikkontakt gestalta alla människors behov av kärlek och bekräftelse”
Dagens Nyheter

”Gardell skapar ett eget komiskt universum”
Svenska Dagbladet

”det är absolut Jonas Gardell”
Aftonbladet

”storslaget, roligt, gripande, tänkvärt och vackert – det är lätt att låta superlativerna hagla…”
Eskilstuna kuriren

Biljetter till showen
www.jonasgardellshow.se

Presskontakt
Helena Iles, ILES PR
helena@iles.se, 0739 80 52 51