banner

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet ”Allt ljus på oss” kommer det populära livebandet att gästa Rondo i Göteborg under hösten 2017. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum. Showen har premiär 21 september 2017. 

En show på Rondo med Bo Kaspers Orkester ska handla om deras låtar. Om livet, lusten och liret. Publiken ska få möjlighet att följa med på en resa i sånger och texter som förändrats och utvecklats tillsammans med bandet under 25 år.

Bo Kaspers Orkesters show ”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla Rheborg Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, ”Allt för Sverige”) och kommer husera på Rondo i Göteborg hösten 2017.

– Det känns tryggt att ha Hans och Anders att hålla i handen. De verkar ha en för oss skön inställning till hur det är att stå på scen. Att både underhålla och beröra en publik med en hälsosam självdistans, säger orkesterns sångare och frontman Bo Sundström.

Kontakt:
Natalie Pettersson
natalie (a) iles.se

Bo Kaspers Orkester