banner

Bo Kaspers Orkester tar steget till krogshow. Under namnet ”Allt ljus på oss” gästar orkestern Rondo i Göteborg under hösten 2017 och Cirkus i Stockholm våren 2018. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum. 

Bo Kaspers Orkester, är ett av Sveriges mest älskade live band och just nu aktuella med sin unisont hyllade krogshow ”ALLT LJUS PÅ OSS” med nypremiär på Cirkus den 24 januari.

I en show med Bo Kaspers Orkester står musiken i fokus. Bandet tar med publiken på en resa i sånger och texter genom sina bästa stunder under deras 25 år som band. Det är en helkväll med känslosamma arrangemang, en genomarbetad scenografi, personliga berättelser och närhet till publiken.

Bo Kaspers Orkesters show ”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla Rheborg Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, ”Allt för Sverige”).

Det känns tryggt att ha Hans och Anders att hålla i handen. De verkar ha en för oss skön inställning till hur det är att stå på scen. Att både underhålla och beröra en publik med en hälsosam självdistans, säger orkesterns sångare och frontman Bo Sundström.

Kontakt:
Natalie Pettersson
natalie (a) iles.se