banner

Cara Delevingne är en prisad och världsberömd modell och ett av de hetaste nya namnen på skådespelarhimlen (Paper Towns, Suicide Squad och Valerian and the City of a Thousand Planets). Hon har en enorm fanbase med över 40 miljoner följare på Instagram och är en kreativ multitalang som även gjort låtar tillsammans med Pharrell Williams och skapat egna modekollektioner. Hennes debut Spegel, spegel är en fängslande och ovanlig ungdomsroman om identitet, sexualitet, starka känslor och om att växa upp utan att känna riktig tillhörighet. Spegel, spegel ges ut på svenska den 14 november av Bokförlaget Polaris.

I ungdomsromanen Spegel, spegel, som Cara Delevingne skrivit tillsammans med Rowan Coleman får vi följa de fyra 16-åringarna Red, Leo, Rose och Naomi. De har svårt att passa in i skolan och att hantera vardagen hemma, men hittar sin fristad i det gemensamma bandet Spegel, spegel.

När Naomi plötsligt försvinner ställs Red, Leo och Rose inför att konfrontera både sina egna och Naomis hemligheter för att försöka ta reda på vad som hänt deras vän.

Kontakt
Natalie Pettersson
natalie (a) iles.se