banner

Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger? Strandsemester, regelbunden sex eller är det kanske någon slags gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator. Köpa stuga? Äta chips?

Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör. Inga konkreta råd, massvis tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns. Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som vi kallar det – En självhjälpsshow i två akter. 

Välkommen
Anders och Måns

Nypremiär 9 februari 2018.

Om föreställningen:
”Nu har vi väl trevligt?” hade urpremiär på Lunds Stadsteater den 19 oktober 2017 och har sedan starten turnerat för fulla hus i hela landet. Senast duon turnerade tillsammans var 2014 med den hyllade föreställningen ”Primater med Topplån”.

Presskontakt:
Ellinor Wannmyr
ellinor (@) iles.se