banner

Sveriges Radios musikgala P3 Guld är P3:s hyllning till svensk musik. Under den guldiga galatillställningen står liveuppträdanden i fokus och publiken bjuds på unika framträdanden – som både summerar musikåret som varit men som också vänder blickarna mot vad som komma skall.

Lördag 19 januari 2019 är det dags för den 17:e upplagan av Sveriges största musikgala – P3 Guld. För tredje året i rad arrangeras P3 Guld på Partille arena utanför Göteborg och som alltid sätts liveuppträdanden i centrum på denna hyllningsgala till svensk musik. P3 Guld 2019 leds av Tina Mehrafzoon och Marcus Berggren och direktsänds i P3, SVT1 och SVT Play.

Seinabo Sey, Benjamin Ingrosso, Little Dragon, Markus Krunegård med Miriam Bryant, Mwuana, Imenella, Norlie & KKV med Estrad, samt Viagra Boys kommer alla att spela live på Partille arena den 19 januari. Flera av artisterna som ska uppträda finns även med bland de nominerade. Benjamin Ingrosso är dubbelt nominerad medan Seinabo Sey, Imenella, samt Norlie & KKV med Estrad alla har chans på varsitt pris.

Kontakt:
Helena Iles
helena (@) iles.se