banner

Har du tröttnat på att se min nuna i diverse tv-soffor eller tidningsintervjuer? Vänd dig till Iles PR, det är deras fel.
Henrik Dorsin

Älskar ILES PR. De är snabba, proffsiga, tydliga och glada.
William Spetz

”Helena Iles är smart, kunnig, engagerad och satans effektiv.”
Jonas Gardell

”Iles är en grävling. Hon släpper aldrig taget. Biter tills det knakar. Man får ha knäckebröd i gummistövlarna… Om ni fattar vad jag menar!”
Henrik Schyffert

”Helena Iles är ett omtänksamt proffs med perfekt omdöme.”
Lotta Lundgren

”Helena är outstanding! Hon svarar på sms fortare än Lucky Luke drar sin satans revolver!”
Fredrik Wikingsson

Iles PR är synonymt med professionalism och effektivitet. Och då är det ändå för familjekänslan och värmen som man älskar dem mest.
Avantgardet

Jag har jobbat med säkert ett 10-tals PR-byråer i Stockholm sen 2004 som alla hävdat att de var ”bäst i branschen”. Utom Iles. De sa ingenting, vilket jag antar att man inte behöver om man faktiskt är bäst i branschen.
Viktor Norén

Är ni ett band? Teatergrupp? Dysfunktionell familj? Vad har vi nu missat?
Alcazar

Iles fam vågar veta exakt vad som INTE är intressant att synas i, det är ett hantverk i sig som typ INGEN bemästrar i vårt land. Självklart porträtteras dom genom med det mest nonchalanta uttrycket vi kunde hitta inom populärkulturen, och där LYSER dom igenom allt. Finns INGET normal med denna pr-familj, bara unika, erfarna och nya perspektiv på hur ointressant och intressant exponering är.
Saga Berlin

Jag älskar att jobba med gänget på Iles. Schyssta, proffsiga, roliga och påhittiga. Och så har de en Royal Tenenbaums-hyllning på sin hemsida. Bara en sån sak.
Anders Jansson

Jag är jätteglad att jag hittade ILES PR för att det är så härliga människor i företaget. De har en fantastisk förmåga att sätta ord på händelser och upplevelser och avdramatisera hela mediasvängen. Jag är också väldigt nöjd med hur proffsigt och enkelt datum och texter hanteras. Det underlättar otroligt mycket att ha deras hjälp och råd! Tack och kram!
Annelie Pompe

Att jobba med ILES PR är tryggt och skönt. Dom är proffsiga, positiva och pålitliga. Kan vi inte jobba snart igen?
Per Andersson

Jag sträckte ut min hand mot Iles
Så att omvärlden med info skulle förses
O jösses vad dom jobba o slet
Jag slogs av andra pr-byråers blekhet
Resultatet blev INTE en parantes
”Som en annan atlet” av Karin af Klintberg

”Helena Iles är den enda förutom jag själv som jobbat med P3 Guld-galan i alla år den funnits. Att ha Helena med är att få jobbet väl utfört, att få detaljerna utmejslade och att få de besvärliga frågorna som gör att man som beställare blir väldigt tydlig, även inför sig själv. Helena är en intressant blandning av rasande professionalitet och mänsklig värme. Vetgirig och noggrann, intresserad och strukturerad och framförallt idérik. Sån är Helena. Plus ett och annat asgarv.”
Pia Kalischer, musik- och evenemangsansvarig Sveriges Radio

”Jag ringde till henne för att erbjuda henne att sköta min PR. Det slutade med att hon höll en anställningsintervju med mig. Hon är petig, noggrann och ger sig aldrig. Fantastiska egenskaper som i kombination med hennes kontaktnät gör henne helt jävla oersättlig.” 
Kristoffer Appelquist

”ILES PR är idérika och ambitiösa som få! De tar hand om dig på ett vänligt, proffsigt och öppet sätt. De ser till att du blir mer än nöjd.”
Özz Nûjen

”Förr var mitt liv dystert och tråkigt. Men sedan jag började samarbeta med ILES PR blev allt så glatt och roligt, jag sover bättre på nätterna, har bättre hållning och dricker mindre lådvin. Men framför allt – PR-biten fungerar klanderfritt. Och det gör mitt liv och arbete väldigt mycket bättre.”
Mark Levengood

”Det är alltid en glädje att låta Helena göra pr. Hon är kreativ och kan hitta nya infallsvinklar.”
David Batra

”Snabbare än Google”
Kulturnyheterna